Lunchen en wijnen bij Jacky’s

De horeca tentjes schieten uit de grond in de stad van Rotterdam, maar te midden van de Spaanse Polder, waar Jacky’s op 15 augustus haar deuren zal openen, zijn weinig goede horeca gelegenheden te vinden.
Zo dacht ook eigenaresse Esther Lagerweij, op het moment dat zij voor het pand tekende ”hier komt mijn droom, lunches met een goede wijn & drank kaart” Jacky’s heeft een sfeervolle eigentijdse uitstraling en houd er een echte Rotterdamse no-nonsense mentaliteit op na.

Het mooie glazen pand aan de Vlaardingweg, aan een grote kruising, valt ook direct op. Met een groot logo op de zijkant van het pand en de unieke huisstijl van het interieur is Jacky’s uniek in deze omgeving. De grote kruising is een echte A locatie voor een lunchroom & wijnbar en het grote terras ziet er uitnodigend uit. ”We hopen de voorbijganger nieuwsgierig te maken en uit te nodigen met onze uitstraling en heerlijke menukaart” Werknemers uit de omringende kantoren kunnen bij ons terecht voor het ontbijt of lunch en met onze gratis Wifi verbinding, kan er zelfs nog wat werk worden verzet.

Lunchen met lekkere wijnen
Lunchen en wijnen bij Jacky's Rotterdam
Lunchen en wijnen bij Jacky’s Rotterdam
Wat maakt Jacky’s Luch & Winebar nou zo bijzonder?

Esther Lagerweij: We zijn de eerste lunchroom in de Spaanse Polder met luxe lunches met een drank & wijn kaart. ”We gaan uiteraard voor kwaliteit. Daar doe ik absoluut geen concessies op. Hygiëne vind ik ook heel belangrijk en je mag hier alles proeven

Direct voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid en als extra service bied Jacky’s haar klanten regelmatig specials en kortingen. Uiteraard kan een overheerlijke lunch bij ons ook besteld worden en hebben we de lekkerste Italiaanse koffie (ook 2 go ).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *